logo

menu

FAQ

Vi jämför priser hos lokala vårdgivare för att tillfredsställa ditt behov

Vad är testpriser.se?

Testpriser.se är Sveriges ledande tjänsteplattform för olika test- och vårdtjänster. Oavsett behovets omfattning hjälper Testpriser med att jämföra olika alternativ hos vårdgivare över hela Sverige. Testpriser hjälper till med att säkerställa hela tjänstens process samtidigt som det bästa priset kan garanteras.

Hur fungerar testpriser.se?

Testpriser listar alla Sveriges vårdgivare som erbjuder olika slags tester.

För att förenkla alla möjliga potentiella kliniker har vi olika parametrar där du kan filtrera utefter vad ditt personliga behov är. Checka i boxarna för att enkelt välja de tjänster du söker eller inte söker. Vidare kan du även se avståndet från dig till kliniken/vårdgivaren. Därefter kan du även begränsa det avstånd du känner dig bekväm med. Väljer du inget avstånd så visas alla kliniker med omnejd, så du kan jämföra priser över hela Sverige.

Testpriser gör det enkelt och smidigt att hitta det bästa priset hos lokala kliniker.

Kostar det något extra att boka via testpriser.se?

Nej! Det är helt gratis för dig att använda testpriser.se.

Vad bör jag tänka på när jag ska boka en tid?

Eftersom vårt jämförelseverktyg ”Pristest” är den optimala lösningen för priser samt avstånd behöver du själv ha i åtanke vilket test som passar dig bäst. Utöver detta har inte Testpriser tillgång till alla klinikers olika tillvägagångssätt vid testtagning samt att vi är helt en tredjepartsleverantör. Detta innebär att ifall du bokat via oss så men har frågor om självaste provtagning bör du i första hand kontakta kliniken. Därför är det även viktigt för dig som kund att läsa på om klinikens villkor och andra viktiga punkter.

Kan jag ansluta mitt företag till testpriser.se?

Det kan du! Det är enkelt. Du kontaktar oss på [email protected] så lägger vi upp ditt företag på vår sida och hjälper dig öka trafiken.

För vårdgivare!

Vad är testpriser.se?

Testpriser.se är Sveriges ledande marknadsplats för jämförelse av priser på lokala vårdtjänster. Vi hjälper våra besökare att hitta lösningar för deras behov att testa sig, oavsett omfattning. Bland våra besökare återfinns hundratals företag, organisationer, idrottsföreningar och privatpersoner oavsett område eller vårdtjänst.

Önskar du mer kunder?

Jobbar du på en testklinik? Är ni intresserade av att vara med och erbjuda era tjänster via Testpriser? Ansök om ett medlemskap direkt. Kontakta oss på [email protected] och anslut er. En av våra experter återkopplar till er snarast!

Vilka företag kan vara medlemmar?

Vår ambition är att ha Sveriges bästa leverantörer inom vård, oavsett storlek. Exempel på medlemsföretag:

Provtagnings & Vaccinationscentraler

Covid-19 testcenter.

Vårdcentraler

Hälsokontrollcenter & laboratorium

Write your e-mail and we will contact you!

menu
menu

Dalbogatan 3E, 43131 Mölndal

© Copyright 2022